Isaberg Golfklubb Logo
Medlem

Ingemar Söderberg årets Grå Panter – Grå Pantrars golfsäsong 2022

20 oktober, 2022

Torsdagen den 13 oktober hade Grå Pantrarna på Isaberg GK årets sista golftävling på Västra banan, som samlade 60 deltagare.

Årets tävlingar startade den 21 april med totalt 22 st. tävlingsomgångar, där totalt 94 st. manliga golfspelare, som är fyllda 60 år, har deltagit. Genomsnittligt har antalet deltagare varit 51 st. per spelomgång och 66 st. spelare har spelat 7 omgångar eller fler och deltagit i tävlingen – Årets Grå Panter.

Årets segrare blev Ingemar Söderberg med sammanlagt 480 slag på 7 omgångar – det bästa resultatet sedan år 1993, då Grå Panter tävlingen startade! På andra plats kom Stefan Sanell med 490 slag och på tredje plats Per-Gunnar Risberg med 491 slag.

Sista tävlingen avslutades med gemensam måltid på Golfrestaurangen, där priser utdelades till dagens bästa spelare i A- och B-klassen, Tage Haraldsson 66 slag, Ingemar Nykvist 67 slag,  och priser till spelare som gjorde birdieslag samt priser till bästa spelarna i lagtävlingen Grå Pantrar Bästboll 2022, Tage Haraldsson, Charlie Pettersson och Ingemar Johansson.

Senaste nytt

Nyheter

Vårmöte 27 mars

Alla medlemmar är varmt välkomna på Vårmöte onsdagen den 27/3.Fika: 18:00  Mötet startar: 19:00Plats: Isaberg Golfklubb, Klubbhus Handlingar kommer i Slicar & Hookar senast en vecka