Isaberg Golfklubb Logo
Medlem

Våra banor

Västra banan

En händelserik skogsbana i naturskön och sjönära miljö. Västra banan startar och avslutar vid klubbhuset och passar alla typer av golfare och är en favorit bland våra medlemmar. Västra är värdbana för Annika Invitational Europe 2021 och 2024. Banan bjuder på stor variation och det lönar sig att planera väl. Västra uppdateras kontinuerligt enligt vår Masterplan med spelglädje och intressanta greenområden som ledord. 

Tisdagsförmiddagar udda veckor håller vi Västra stängd för banarbete och koncentrerar oss på att fixa finishen på spelytor.

Östra banan

Östra banan har stått värd för många tourtävlingar genom åren. Banan är härligt utmanande och belönar en god spelstrategi. Östras första nio hål är lite längre än sista nio. De fyra avslutande hålen längs Nissan och Hammarsjön anses av många höra till Sveriges vackraste.

Tisdagsförmiddagar jämna veckor håller vi Östra stängd för banarbete och koncentrerar oss på att fixa finishen på spelytor.

6-håls Korthålsbana

Vår korthålsbana ligger i direkt anslutning till vår Golfarena, med övningsfält och puttinggreener. Banan är en Pay & Play-bana utan krav på förkunskaper. Många företag väljer att arrangera event för medarbetare eller kunder på korthålsbanan där det också finns grillplats eller möjlighet till catering från golfkrogen. Hålen är mellan 50–116 meter i längd. Om du är medlem i klubben eller om du betalt greenfee ingår även spel på korthålsbanan. Banan är öppen för spel alla dagar, så länge greenerna är frostfria. Du behöver inte boka tid för spel, på korthålsbanan gäller kö i form av bollränna.

Slopetabeller

Västra banan | Damer

Västra banan | Herrar

Östra banan | Damer

Östra banan | Herrar

Lokala regler

Boka starttid

Golfpaket

Greenfee

Väderprognos

Isaberg Golfklubb

15°C
Overcast clouds
torsdag
70%
04:01
Min: 10°C
986
22:09
Max: 18°C
WSW 4 m/s
torsdag
18°C
10°C
fredag
21°C
10°C
lördag
15°C
10°C
söndag
18°C
11°C
måndag
22°C
11°C