Medlem

Våra banor

Västra banan

En händelserik skogsbana i naturskön och sjönära miljö. Västra banan passar alla typer av golfare och är en favorit bland våra medlemmar. Banan bjuder på stor variation och det lönar sig att planera väl.

Östra banan

Östra banan har stått värd för många tourtävlingar genom åren. Banan är härligt utmanande och belönar en god spelstrategi. De fyra avslutande hålen längs Nissan och Hammarsjön anses av många höra till Sveriges vackraste.

6-håls Korthålsbana

Vår korthålsbana ligger i direkt anslutning till vår Golfarena, med övningsfält och puttinggreener. Banan är en Pay & Play-bana utan krav på förkunskaper. Många företag väljer att arrangera event för medarbetare eller kunder på korthålsbanan där det också finns grillplats eller möjlighet till catering från golfkrogen. Hålen är mellan 50–116 meter i längd. Om du är medlem i klubben eller om du betalt greenfee ingår även spel på korthålsbanan. Banan är öppen för spel alla dagar, så länge greenerna är frostfria. Du behöver inte boka tid för spel, på korthålsbanan gäller kö i form av bollränna.

Slopetabeller

Västra banan | Damer

Västra banan | Herrar

Östra banan | Damer

Östra banan | Herrar

Lokala regler

Boka starttid

Golfpaket

Greenfee

Väderprognos

Isaberg Golfklubb

11°C
Fog
torsdag
94%
05:00
Min: 10°C
990
16:47
Max: 20°C
SE 1 m/s
torsdag
20°C
10°C
fredag
16°C
13°C
lördag
15°C
10°C
söndag
15°C
10°C
måndag
15°C
12°C