Isaberg Golfklubb Logo
Medlem

Kom in i matchen – ta Grönt kort i år

13 mars, 2024

Vi har förbättrat vår Grönt Kort-kurs rejält och samtidigt sänkt priset. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna att bli förälskad i världens vackraste spel och komma in i gemenskapen på Isaberg.

Under kurshelgen lär du dig grundslagen i golf som du behöver för att klara ditt gröna kort. Med en mindre gruppstorlek får du den uppmärksamhet och hjälp du behöver för att få ut så mycket som möjligt av kursen. Du får inloggningsuppgifter för att göra teoriprovet digitalt. Efterföljande två onsdagar är det spelträning på korthålsbanan och rangeträning. Under de första två veckorna får du fria bollar på rangen så att du kan träna så mycket du vill. Spelprovet är att klara två varv på korthålsbanan med 30 slag eller färre. Efter spel med faddergolf på måndagar har du Grönt Kort!

Vad ingår i kursen?
I Kursavgiften ingår även medlemskap på Isaberg Golfklubb hela säsongen samt uppföljningskurser de första tre säsongerna. Säsong 2 får du 25% rabatt på spelavgiften.

Kostnad: 2 995:-
Junior upp till det året man fyller 21: 2 495:-
Se kursdatum i aktivitetskalendern

Anmälan till pro@isaberggolf.se, ange namn och ditt personnummer

Senaste nytt

Nyheter

Vårmöte 27 mars

Alla medlemmar är varmt välkomna på Vårmöte onsdagen den 27/3.Fika: 18:00  Mötet startar: 19:00Plats: Isaberg Golfklubb, Klubbhus Handlingar kommer i Slicar & Hookar senast en vecka

Läs mer »

Väderprognos

Isaberg Golfklubb

12°C
Broken clouds
lördag
74%
05:54
Min: 7°C
984
20:12
Max: 13°C
WSW 6 m/s
lördag
13°C
7°C
söndag
9°C
4°C
måndag
9°C
3°C
tisdag
7°C
2°C
onsdag
7°C
1°C