Isaberg Golfklubb Logo
Medlem

Börja spela golf

Nybörjarprogrammet

Den enklaste och bästa vägen för att börja spela golf är att gå vårt Nybörjarprogram, en intensivutbildning med fokus på att lära sig träffa bollen och träna olika typer av slag. Du får tillgång till ett webbaserat utbildningsmaterial som du på egen hand läser in dig på under och efter kursen.

Det ska vara roligt och enkelt att ta Grönt Kort och snabbt komma ut och spela på våra banor. Du behöver inte läsa in dig på alla regler utan vi tror på att man bäst lär sig dem genom att komma ut och spela med lite mer erfarna golfare. På klubben har vi Måndagsgolfen, där du har möjlighet att komma ut på banan med en fadder.
För att få grönt kort behöver du sedan genomföra en webbaserad teoriutbildning samt genomföra ett spelprov på vår korthålsbana.

I kursavgiften på 2 995 SEK för senior och 2 495 SEK för juniorer upp till det året man fyller 21 ingår:

År 1

Första steget är en kurs över två dagar. Här lär du dig grundslagen i golf som du behöver för att klara ditt gröna kort. Efter helgen får ni inloggningsuppgifter så ni kan göra teoriprovet digitalt. Efterföljande två onsdagar är det spelträning på korthålsbanan och rangeträning. Spelprovet är att klara två varv på korthålsbanan med 30 slag eller färre. Efter spel med faddergolf på måndagar har du Grönt Kort.

År 2

Nu har du förhoppningsvis kommit igång med ditt golfspel. Detta året får du 25 % rabatt på spelavgiften och i detta inkluderas en uppföljningskurs. På uppföljningskursen är det både repetition och individuell coachning.

År 3

Nu hoppas vi att ni har kommit igång med golfen ordentligt och ni betalar ordinarie medlemsavgift, men även detta året får ni en uppföljningskurs.

Kurstillfällen för nybörjarprogrammet

20 apr
Grönt Kort-kurs 20-21 april FULLTECKNAD
Isaberg GK
4 maj
Grönt Kort-kurs 4-5 maj
Isaberg GK
1 jun
Grönt Kort-kurs 1-2 juni
Isaberg GK
29 jun
Grönt Kort-kurs 29-30 juni
Isaberg GK
10 aug
Grönt Kort-kurs 10-11 augusti
Isaberg GK
14 sep
Grönt Kort-kurs 14-15 september
Isaberg GK

Vår Story

Våra banor

Väderprognos

Isaberg Golfklubb

12°C
Overcast clouds
lördag
75%
05:54
Min: 7°C
984
20:12
Max: 13°C
WSW 6 m/s
lördag
13°C
7°C
söndag
9°C
4°C
måndag
9°C
3°C
tisdag
8°C
3°C
onsdag
2°C
0°C