Medlem

Juniorer

Vill du testa spela golf och vara med på juniorträning?

Du som är junior och hade velat testa spela golf är varmt välkommen till oss!
Fundera inte på utrustning, vi har klubbor här som ni kan använda på träningarna tills ni känner att ni fastnat för golfen och vill köpa ert egna första set.

Kontakta shopen om ni har några frågor.
Tel: 0370 – 33 60 17 eller isaberggolfacademy@gmail.com

Juniorträning

Hos oss kan alla juniorer som vill vara med och träna, stor som liten! Barn upp till 8 år är med i gruppen som kallas Golfäventyret. Här är det mycket lek och fokus på att golf är roligt och skapa ett intresse för sporten.

Från 9 års ålder är det mer fokus på att lära sig sporten och ta grönt kort. Målet är att alla som varit med en hel säsong på juniorträning ska ha fått sitt gröna kort. Juniorgrupperna är också för dem som tycker det är kul att träna golf men som kanske inte riktigt känner sig redo att börja tävla eller har viljan att tävla.

Teamträning är till för de juniorerna som tillbringar mycket tid på klubben och som visar intresse för att utveckla sin golf genom tävling. Man är med i tävlingsverksamhet t. ex Teen Tour First/Future/Elite och JMI. Dessa juniorer skall ha mycket tid tillsammans med PGA-tränaren på klubben samt har möjlighet att få vara med på träningsläger som arrangeras årligen.

Elitgruppen är vårt representationslag som spelar för klubben i Seriespelet på regionsnivå. Dessa spelare ingår i Teamträningen.

Vilken träning vill du anmäla dig till?
Dina uppgifter
Hur kan vi komma i kontakt med dig?
Uppgifter för vårdnadshavare
Övrigt

Golfäventyret

Upp till 8 år
500 SEK
 • Måndagar
  kl.17.00-18.00
 • Period v. 18-27 och v.32-39
 • Föräldrar är välkomna
  under träning

Juniorträning

Från 8 år
800 SEK
 • Grupp 1
  måndagar kl.18.00-19.00
 • Grupp 2
  måndagar kl.19.00-20.00
 • Period v. 18-27 och v.32-39

Team & Elit

Från 13 år
1200 SEK
 • Tisdag & Torsdag
  kl.17.00-20.00
 • Start v. 15

Nyheter

Juniorer

Resultat Juniorlotteriet

Tack till alla er som köpte lotter av våra juniorer och samtidigt stödjer juniorverksamheten. Nedan hittar ni resultatet från dragningen. Serie A: 1st Lott 60

Läs mer »
Juniorer

Seriesegrare i division 2!

Under helgen spelades det seriespel i Tranås där Isaberg GK stod som segare! Nästa år väntar därmed division 1, STORT grattis! Laguppställningen har sett ut

Läs mer »
Juniorer

Samlingsplats för olika juniorgrupper

Måndag Onsdag v.18             Shopen                                                   Lilla övningsfältet v.19             Shopen                                                   Stora övningsfältet v.20             Stora övningsfältet                              Stora övningsfältet v.21             Shopen                                                   Stora övningsfältet v.22             Shopen                                                   Stora övningsfältet        v.23            

Läs mer »

Aktivitetskalender

Inga aktiviteter registrerade

Väderprognos

Isaberg Golfklubb

-2°C
Overcast clouds
lördag
92.7176%
07:15
Min: -3°C
967
14:28
Max: -1°C
ENE 4 m/s
lördag
-1°C
-3°C
söndag
-2°C
-5°C
måndag
-4°C
-6°C
tisdag
-1°C
-7°C
onsdag
-0°C
-5°C

Tack, vi har mottagit ditt meddelande.