Isaberg Golfklubb Logo
Medlem

Börja spela golf

Nybörjarprogrammet

Den enklaste och bästa vägen för att börja spela golf är att gå vårt Nybörjarprogram, en intensivutbildning med fokus på att lära sig träffa bollen och träna olika typer av slag. Du får tillgång till ett webbaserat utbildningsmaterial som du på egen hand läser in dig på under och efter kursen.

De senaste åren har det blivit betydligt enklare att ta ”Grönt Kort” och snabbt komma ut och spela på våra banor. Du behöver inte läsa in dig på alla regler utan vi tror på att man bäst lär sig dem genom att komma ut och spela med lite mer erfarna golfare. På klubben har vi Måndagsgolfen, där du har möjlighet att komma ut på banan med en fadder.
För att få grönt kort behöver du sedan genomföra en webbaserad teoriutbildning samt genomföra ett spelprov på vår korthålsbana.

I kursavgiften på 3 495 SEK för senior och 3 195 SEK för juniorer ingår:

År 1

Intensivutbildning, Teori- och spelprov, Grönt kort & Måndagsgolf. Första steget är en kurs över två dagar. Här lär du dig grundslagen i golf som du behöver för att klara ditt gröna kort. Efter helgen får ni inloggningsuppgifter så ni kan göra teoriprovet digitalt. Sedan ska ni klara två varv på korthålsbanan med 30 slag eller färre.

År 2

Nu har du förhoppningsvis kommit igång med ditt golfspel. Detta året får du 25 % rabatt på spelavgiften och i detta inkluderas en uppföljningskurs. På uppföljningskursen är det både repetition och individuell coachning.

År 3

Nu hoppas vi att ni har kommit igång med golfen ordentligt och ni betalar ordinarie medlemsavgift, men även detta året får ni en uppföljningskurs.

Kurstillfällen för nybörjarprogrammet

Inga aktiviteter registrerade

Vår Story

Våra banor

Väderprognos

Isaberg Golfklubb

2°C
Drizzle
söndag
95%
07:09
Min: 1°C
973
17:24
Max: 5°C
S 3 m/s
söndag
5°C
1°C
måndag
3°C
-1°C
tisdag
3°C
-1°C
onsdag
4°C
-1°C
torsdag
5°C
0°C