Börja spela golf

Nybörjarprogrammet

Den enklaste och bästa vägen för att börja spela golf är att gå vårt Nybörjarprogram, en intensivutbildning med fokus på att lära sig träffa bollen och träna olika typer av slag. Du får tillgång till ett webbaserat utbildningsmaterial som du på egen hand läser in dig på under och efter kursen.

De senaste åren har det blivit betydligt enklare att ta ”Grönt Kort” och snabbt komma ut och spela på våra banor. Du behöver inte läsa in dig på alla regler utan vi tror på att man bäst lär sig dem genom att komma ut och spela med lite mer erfarna golfare. På klubben har vi Måndagsgolfen, där du har möjlighet att komma ut på banan med en fadder.
För att få grönt kort behöver du sedan genomföra en webbaserad teoriutbildning samt genomföra ett spelprov på vår korthålsbana.

I kursavgiften på 3 495 SEK för senior och 3 195 SEK för juniorer ingår:

År 1

Intensivutbildning, Teori- och spelprov, Grönt kort & Måndagsgolf. Första steget är en kurs över två dagar. Här lär du dig grundslagen i golf som du behöver för att klara ditt gröna kort. Efter helgen får ni inloggningsuppgifter så ni kan göra teoriprovet digitalt. Sedan ska ni klara två varv på korthålsbanan med 30 slag eller färre.

År 2

Nu har du förhoppningsvis kommit igång med ditt golfspel. Detta året betalar du medlemskap -25 % men i detta inkluderas en uppföljningskurs. På uppföljningskursen är det både repetition och individuell coachning.

År 3

Nu hoppas vi att ni har kommit igång med golfen ordentligt och ni betalar ordinarie medlemsavgift, men även detta året får ni en uppföljningskurs.

Kurstillfällen för nybörjarprogrammet

15 apr
Uppföljningskurs Grupp 1 - Nybörjarprogrammet
Isaberg Golfklubb
17 apr
Ta grönt kort med Nybörjarprogrammet, 17-18 April
Isaberg Golfklubb
22 apr
Uppföljningskurs - Nybörjarprogrammet
Isaberg Golfklubb
24 apr
Ta grönt kort med Nybörjarprogrammet, 24-25 April
Isaberg Golfklubb
29 apr
Uppföljningskurs - Nybörjarprogrammet
Isaberg Golfklubb

Vår Story

Våra banor

Väderprognos

Isaberg Golfklubb

2°C
Clear sky
fredag
72.0193%
06:02
Min: 2°C
998
16:31
Max: 8°C
NW 3 m/s
fredag
8°C
2°C
lördag
7°C
-1°C
söndag
10°C
1°C
måndag
8°C
2°C
tisdag
7°C
1°C

Ingen vintergolf
i helgen

(v.8), vinterbanan stängd