Medlem

Stefan Sanell vinnare av året CJN-cup

12 oktober, 2021

Det blev debutanten Stefan Sanell som stod som segrare när tredje och sista rundan avgjordes i årets CJN-cup. På sammanlagt 251 slag tog han hem segern före Björn Rafton, 218 och Conny Johansson, 219 slag.
Totalt deltog ett 40 tal spelar på någon av de tre ronderna, tyvärr blev det lite manfall inför finalen då det myckna regnandet satte stopp för de som behöver bil för att kunna spela sin golfrond.

Avslutningsdagen bjöd dock på uppehåll och en behaglig temperatur varför resultaten i den avslutande tävlingen, blev ganska goda med Mats Petterson i topp på 69 slag följd av Stefan Sanell också 69 och Conny Johansson 70.

Utöver vandringspriset, som får behållas ett år, och en statyett till segraren så fördelads värdefulla priser till de tre bästa. Därutöver fanns ett digert prisbord även till övriga samtliga deltagare vilket, i huvudsak ordnats av en av tävlingskommitténs ledamöter, Jonny Enocsson, som är suverän att fixa sponsorer.
Arrangörerna, och de tävlande, tackade klubbens banpersonal för en fin bana trots rådande väderförhållande senaste veckorna, ett tack riktades också till kanslipersonalen och oldboyskommitténs medverkan till tävlingens fenomförande.

Fototext

Segraren Sten Sanell med sina priser.

Jonny Enocsson, suverän ”sponsorsjägare.”

Senaste nytt

Tjejkommittén

Resultat Happy 4 Ladies

Här nedan finner ni resultatet av söndagens tävling! Stort tack till alla som var med och deltog, en supertrevlig tävling som bjöd på härligt väder

Läs mer »

Väderprognos

Isaberg Golfklubb

10°C
Light Drizzle
tisdag
96.2316%
05:49
Min: 5°C
973
15:46
Max: 10°C
S 4 m/s
tisdag
10°C
5°C
onsdag
13°C
10°C
torsdag
10°C
4°C
fredag
8°C
4°C
lördag
8°C
4°C

Endast läkarintyg gäller för golfbil